• 01

    Materi pangoptimal

    Kita ngucapke matur nuwun banget marang dhukungan merek terkenal global kasebut. Lan kita janji bakal tetep nggawe produk berkualitas tinggi, lan nyedhiyakake layanan sing apik kanggo kabeh pelanggan sing dikasihi.

  • 02

    Pengerjaan sing apik

    Pabrik kita duwe lini produksi lengkap, bahan baku, busa, nyetel mesin, nglereni, teka-teki interlocking, priksa kualitas, kemasan shrink, pengepakan tas PVF, kemasan karton, panyimpenan gudang, kontainer pemuatan

  • 03

    Rega sing wajar

    Saliyane pabrik lan gudang, kita uga duwe kantor, asrama lan kantin sing padhang lan apik, bangunan kasebut nyawiji saben omah ing kene, kaya kulawarga gedhe.

  • 5 Alasan Napa Olahraga Sampeyan Nggawe Sampeyan Luwih Seneng

    Bosen krasa kesuwen nalika mbuwang? Pindhah! Stress babagan kerja? Pindhah! Bosen krasa ringkih sedina muput? Angkat! Wis kesel munggah undhak-undhakan? Menyang bukit! Pancen apik apa sing bisa ditindakake olahraga sajrone urip sampeyan. Ora mung babagan swasana sing luwih apik. Babagan nggawe urip ...

  • Coronavirus conundrum: Wadah isih kurang

    "Wiwit kuartal kaping telu, kita wis ndeleng kenaikan permintaan transportasi kontainer sing ora ana tandhingane," ujare Nils Haupt saka perusahaan pelayaran kontainer Hapag Lloyd marang DW. Iki minangka pangembangan sing ora dikarepake nanging nyenengake sawise 12 taun bisnis ambruk lan wiwitan pandemi. H ...

  • Pandemi virus Corona nyebabake krisis kontainer pangiriman

    Sapa wae sing kudu ngirim barang sing gedhe - utawa sing cilik - nyewa apa sing diarani kontainer intermodal kanggo tujuan kasebut. Nanging iki dudu tugas sing gampang - mung ora kasedhiya kothak transportasi. Tuku kontainer uga ora gampang. ...

Babagan Kita

Pambuka perusahaan:

Huizhou Jiahong Industrial Co ,. Ltd. didegaké ing taun 2010, dununge ing kutha Huizhou ing provinsi Guangdong, area umum nutupi luwih saka 20.000 meter persegi, yaiku pabrik produk EVA profesional.

Perusahaan kami terus-terusan ngetrapake sistem mutu ISO9001 lan standar sistem lingkungan ISO14001.100% produk ekspor liwat uji coba SGS, lulus EN71 lan ASTM-F963 syarat standar.

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi EVA Gym Mats, Puzzle Mats, Carpet Mats. Tikar Karet digawe saka partikel plastik EVA sing bermutu ing sangisore lingkungan sing ora beracun. 

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif

  • Yanjiang Xi Rd, Liaowei Village, Yuanzhou Town, Boluo, Huizhou city, Guangdong, China.

    Pabrikan

    Yanjiang Xi Rd, Liaowei Village, Yuanzhou Town, Boluo, kutha Huizhou, Guangdong, China.